Kategóriák

Termékajánló

Elállási jog

Ha nem tetszik a színe, formája, vagy bármi más ok miatt szeretne elállni a vásárlástól

14 napon belül

jelezze, és kérdés nélkül visszavesszük!

Korrekt Webáruház

Korrekt Webáruház

Facebook oldal

TOP termékek

Hírek

2019.12.28 20:29
2019.05.02 11:32
2018.08.19 23:08
2018.04.09

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Összehasonlítás

Fizetési megoldás

Főkategória >Poszter, fotótapéta méret szerint

 Ajándék ragasztó

Poszter vagy fotótapéta?

Poszter angol eredetű szó, több mindenre használjuk. Lehet újság közepén lévő, kiszedhető és kirakható kép, jellemzően színészek, zenekarok képei. Használjuk fényképről készült nagyobb méretű képre, sok esetben a mozifilm hirdető plakátját is hívjuk poszternek. És természetesen használjuk a falra ragasztható tapéta alapanyagú képekre is.

A fotótapéta elnevezést jobban szeretjük, ez konkrétabban határozza meg a terméket. Ahogy a nevéből is következik fotót, képet, grafikát ábrázol és tapétaalapanyagra van nyomtatva. A fotótapéta minden esetben tapétaragasztóval a falra ragasztható képet jelent.

A fotótapétának is még sok fajtája és minősége létezik. Érdemes elolvasni a termék leírását, mi az alapanyaga, mekkora a kép felbontása, milyen a páraállósága és egyéb tulajdonságai, valamint milyen felhasználásra javasolják.

Itt most méret szerint csoportosítva találja meg fotótapétáinkat. A kisebb kép méretűtől az ajtó méreten át a teljes falméreten keresztül az extra nagy 5-6-8-10 méteres fotótapétáig. De talál a hagyományos fektetett elrendezésű kép helyett állított formátumú képet is. Valamint különleges formára vágott, kőr, ovális, ablak, kulcslyuk formájú fotótapétát is.
Elállási jog

Ha nem tetszik a színe, formája, vagy bármi más ok miatt szeretne elállni a vásárlástól

14 napon belül jelezze, és kérdés nélkül visszavesszük!